Tütüncü'ye sevgi seli

HEMŞEHRİLERİNE teşekkür ziyaretlerini sürdüren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe sokaklarında sevgi gösterileri ile karşılanıyor. Otobüsün önünü kesen vatandaşlar oynayarak, halay çekerek Tütüncü'nün yeniden başkan olmasını kutluyor.

15 Nisan 2019 Pazartesi 16:59
Tütüncü'ye sevgi seli

Kepez Belediye Başkanlığı koltuğuna üçüncü kez oturan Hakan Tütüncü, teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Tütüncü, mahalle mahalle, esnaf esnaf, ev ev dolaşarak kendisini destekleyen hemşehrilerine teşekkür ediyor. Otobüs ile Kepez sokaklarında hemşehrilerini selamlayan Başkan Hakan Tütüncü, sevgi gösterileri ile karşılanıyor. Otobüsün önünü kesen kimi vatandaşlar, hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, kimileri de durdurdukları otobüsün önünde oynayarak, halay çekerek Tütüncü'nün üçüncü kez başkanlık koltuğuna oturuşunu kutluyor. Balkonlardan, pencerelerden, işyerlerinden el sallayarak sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, Başkan Tütüncü ile fotoğraf çektirerek, anı ölümsüzleştiriyor.

EN BÜYÜK MAKAM, GÖNÜLLER

Kepezlilerin yoğun ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tütüncü, gönül belediyeciliği ile çıktıkları yolda gönüllerde edinilen yerin en büyük makam olduğunu dile getirdi. “Balkonlardan, pencerelerden bize uzanan dost ellere, sevgi dolu kocaman yüreklere, sevgili hemşehrilerimize gönül dolusu teşekkürler" diyerek sözlerine devam eden Tütüncü, “Biz her seçimden hemen sonra hemşehrilerimize gitmeyi, onlara şükranlarımızı arz etmeyi ve her zaman hep birlikte olmayı vazgeçilmez bir gelenek olarak benimsedik. Biz sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman Kepez'in sokaklarında, Kepezlinin yanında olduk" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.