Tütüncü seçim vaadinin ilkini gerçekleştirdi

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçim kampanyasındaki 123 proje vaadinden biri olan Anadolu Çocuk Köyü'nü 23 Nisan haftasında çocuklara armağan etti. Tütüncü, projelerin ilkini seçimden 19 gün sonra hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

22 Nisan 2019 Pazartesi 14:43
Tütüncü seçim vaadinin ilkini gerçekleştirdi

Çoğunluğu çocuk ve ailelerin sosyal yaşantısını iyileştirmeye yönelik 123 projenin ilki olan Anadolu Çocuk Köyü, Başkan Tütüncü'nün halkın kullanımına kazandırdığı Dokumapark'ta açıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasına yetiştirilen Anadolu Çocuk Köyü, 28 Nisan'a kadar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerine ev sahipliği yapacak.

Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında çocuklara yönelik eğlenceli kutlama etkinliği düzenlediklerini belirten Tütüncü, bu yılki konseptin hem eğlendirici hem eğitici olması yönünde karar verdiklerini söyledi. 1960'ların bir Anadolu köyünü resmettiklerini belirten Tütüncü, “Sosyal alanlarıyla, gelenekleriyle, esnafıyla bir ortam oluşturduk. Çocukları, anne ve babalarının çocukluklarını yaşadıkları ortama götürdük. Hem çocukların hem de ebeveynlerin mutlu olacakları bir ortam oluşturduk"! dedi.

HER AY AÇILIŞ VE TEMEL ATMA

Buradaki çalışmanın 123 proje vaatlerinden biri olduğunu hatırlatan Tütüncü, diğer vaatleri de hızla gerçekleştireceklerini söyledi. Görev sürelerinin her anında çalışarak, her ay açılış ve temel atmalar olacağını belirten Tütüncü, “Seçim vaatlerimizi yerine getirmeye hemen başladık. Yarının geleceği çocuklarımız ve hemşehrilerimiz için de güzel bir kent meydana getireceğiz" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.