Tütüncü öğrencileri mutlu etti

Bu yıl 11 bin 116 okul forması dağıtacak olan Kepez Belediyesi, Yeni Emek Mahallesi’ndeki Abdulkadir Özkan İlkokulu’nda, 510 öğrenciye yazlık ve kışlık olmak üzere 1020 forma hediye etti.

16 Ekim 2015 Cuma 11:52
Tütüncü öğrencileri mutlu etti


Okul bahçesindeki forma dağıtım törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr Ayşe Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özsoy, Ramazan Alanay ile mahalle muhtarı Ramazan Bıçak katıldı. Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasında bu yıl 11 bin 116 öğrenciye okul forması hediye edeceklerini söyledi. Formaları, bir yazlık bir kışlık olarak öğrencilere dağıttıklarını belirten Tütüncü, “Önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde hedefi daha da büyüterek öğrencilerimizin eğitimlerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Çocuklarınız bizim de çocuğumuz”

Tütüncü, çocukların eğitim ortamlarının eksikliklerini gidermeye gayret gösterdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Velilerimize ifade etmek isterim ki, bütün çocuklar bizim de çocuğumuzdur. Bu okulun da bütün öğrencilerine kendi yavrularımız gibi özen gösteriyor ve onların en iyi şartlarda eğitim imkânlarına kavuşabilmeleri için gereken gayreti gösteriyoruz. Bu okul inşa edildiğinde bir takım eksiklikleri vardı. O eksiklikleri de belediye olarak giderdik ve gidermeye devam edeceğiz. Bütün okullarımızda öğrencilerimizin daha güzel ortamlarda eğitim alabilmeleri için gereken her türlü tedbiri alıyoruz ve alacağız. Bunun karşılığında öğrencilerimizin derslerine çok iyi çalışacak ve gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum.”


Öğretmenlere özel vurgu

Başkan Hakan Tütüncü’nün, “Yaptığımız hizmetlerin karşılığını, derslerinize en iyi şekilde çalışarak verecek misiniz?” sorusuna ise öğrenciler gür bir sesle ‘evet' cevabına verdiler. Tütüncü, konuşmasının sonunda öğretmenlere şöyle seslendi: “Bize bir harf öğretenin biz 40 yıl kölesi oluruz. Biz böyle bir anlayışının, kültürün içerisinden geliyoruz. Öğrencilerin aydınlık bir geleceğe taşınmalarında, ülkemizin yarınlarının bugüne göre çok daha güzel olmasında en önemli etki ve pay öğretmenlerindir. Hepiniz ellerlinden saygıyla, sevgiyle öpüyoruz. “

Kepez Belediye Başkanı, konuşmasının ardından eşi Dr Ayşe Tütüncü ve protokol üyeleri ile öğrencilere formlarını hediye ettiler. Çocuklar da üzerinde Başkan Tütüncü’nün fotoğrafının olduğu bir afiş çalışması ile teşekkür ettiler 


Son Güncelleme: 16.10.2015 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.