Tütüncü: Dokuma'ya feriştahı gelse dokunamaz

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası alanına ilişkin koruma imar planının Kepez ve Büyükşehir Belediye meclislerinden geçtiğini belirterek, "Artık feriştahı gelse Dokuma'ya dokunamaz" dedi.

06 Aralık 2016 Salı 14:57
Tütüncü: Dokuma'ya feriştahı gelse dokunamaz
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB)düzenlediği toplantıda birlik üyesi oda başkanlarıyla bir araya geldi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Başkan Hakan Tütüncü döneminde yapılan hizmetlerin Kepez'in çehresini değiştirdiğini, bunun esnafa da yansıdığına işaret etti.

"FAHRİ ESNAF ODASI BAŞKANI"
Başkan Tütüncü'nün, yoğun hizmet yarışında esnafı hiç unutmadığını belirten AESOB Başkanı Dere, "Adeta fahri bir esnaf ve sanatkârlar odası başkanı gibi hep esnafın yanında oldu. Ne zaman esnaf ve birliğimizle ilgili bir sorunları kendisine iletsek hemen esnafın yararına bir çözüm üretmek için tüm sınırları zorladı. Esnaf için, esnafın yararına yapılacak düzenlemeler için risk aldı, esnafın yanında oldu ve kolladı" dedi.
Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de projelerinde hep "Esnafa nasıl bir faydamız, katkımız olabilir" hesabı yaptıklarını kaydetti. "Önemli olan devletin, esnafını mutlu hale getirebilmesidir" diyen Tütüncü, "Biz de devlet görevi yapan yerel yöneticiler olarak esnafın sorunlarıyla ilgili nasıl çözümler üretebiliriz bunun üzerinde durmamız gerekiyor. Bunu yapabilirsek başarılıyız" diye konuştu.

"DOKUMA'YA KİMSE DOKUNAMAZ"
AESOB'u sadece bir esnaf örgütü ve Ahilik birliği olarak görmediğini aktaran Tütüncü, kentin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. Dokuma arazisinin halka kazandırılmasında AESOB ile hareket ettiklerine işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, alanın kötü niyetli kişilerin eline gitmesine 'dur' dediklerini kaydetti.
Dokuma arazisinin, koruma imar planlarının hem Kepez hem de Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildiğini anlatan Başkan Tütüncü, "Bu ne demek? Artık feriştahı gelse Dokuma arazisine dokunamayacak. Sessiz sedasız, adeta yağdan kıl çeker gibi problemleri çözüyoruz" dedi.



Başkan Hakan Tütüncü, görevde bulunduğu 8 yılda esnafın problemlerinin çözümü için de birçok çalışma yaptığını belirterek, bütün sorunlarını çözemezseler de hep esnafın yanında yer aldıklarını vurguladı.
Başkan Tütüncü, göreve geldiği günden bu yana ilçeye kazandırdıkları okullar ve Kepez Devlet Hastanesi'nin ilçeye ticari bir hareketlilik getirdiğini sözlerine ekledi. Tütüncü, konuşmasının ardından oda başkanlarının taleplerini dinledi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere ise toplantının sonunda Tütüncü'ye, 'Ahi Evren' heykeli hediye etti. 

Son Güncelleme: 06.12.2016 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.