Tütüncü'den gençlere kariyer tavsiyesi

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'Kepez Gençlik Buluşmaları' kapsamında ziyaret ettiği Ahatlı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine, kariyerlerini planlama tavsiyesinde

02 Mart 2018 Cuma 11:23
Tütüncü'den gençlere kariyer tavsiyesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her hafta periyodik olarak farklı bir lisede düzenlenen 'Kepez Gençlik Buluşmaları' programına katılarak, genç beyinlerin fikirlerini öğrenmeye ve okulların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'Kepez Gençlik Buluşmaları' kapsamında bu hafta Ahatlı Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilere yönelik kısa bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, zamanının çoğunluğunu öğrencilerin sorularına ayırdı.

ÖĞRENCİLER SORDU, BAŞKAN CEVAPLADI

Öğrenciler çocuk ve kadına yönelik istismar suçlarının ağırlaştırılması, okul kütüphanesine yardım edilmesi, kodlama eğitimi yapılması ve spor salonu gibi taleplerde bulundu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni yapılan bu okulun fiziki durumunu çok beğendiğini belirterek, eksikliklerin de zamanla giderilebileceğini söyledi.

'KARİYER PLANLAMASI YAPIN'

Kendisinin yazı tahtası kırık, camları kırık, sobası olmayan, sıralarda 5 kişinin oturduğu 83 kişilik bir sınıftan mezun olduğunu anlatan Başkan Tütüncü, günümüzde bu tür eksikliklerin yaşanmadığını söyledi. Öğrencilerin eksik gördükleri noktaların hiçbir zaman bitmeyeceğini belirten Tütüncü, “Ben ve başkan yardımcım Mustafa Özsoy, sizlerden çok daha dezavantajlı okullardan mezun olmamıza rağmen başarılı bir kariyer yaptık. Sizlerin de bu tip eksikliklere takılıp kalmamanızı ve gelecekte iyi bir konuma gelmek için planlama yaparak, o plan doğrultusunda çok çalışmanızı tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.03.2018 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.