Türel söz vermişti, temeller atıldı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin girişimiyle turizm çalışanları için Serik Kocayatak'ta temeli atılan TOKİ konutlarının inşaatı başladı.

04 Temmuz 2018 Çarşamba 13:25
Türel söz vermişti, temeller atıldı

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, yerel seçim kampanyasında turizm çalışanlarına düşük taksitlerle ev yapılmasına yönelik vaadinin gerçekleştiğini söyledi. Başkan Türel, TOKİ tarafından turizm çalışanları için yapılacak konutların temelinin Serik'in Kocayatak Mahallesi'nde atıldığını ifade etti.

İnşaat çalışmalarının başladığını belirten Başkan Türel, "5- 6 ay içerisinde turizm çalışanlarımıza kuralarını çekerek, bir sene içerisinde konutlarını teslim edeceğiz. Böylelikle Serik'te, Belek'te, Kadriye'de, Boğazkent'te turizm tesislerinde bahçıvanlık yapan, valiz taşıyan, mutfakta bulaşık yıkayan kardeşlerimiz en düşük taksitlerle ev sahibi olacak" dedi.

İLK ETAP BAŞLADI

Toplamda 2 bin 200 konutun yer alacağı Serik Kocayatak'ta ilk etap olarak 583 konutun inşaatı bitirilecek. Konut dışında bölgede cami, sağlık birimleri, kafeler, kültür merkezi, eğitim merkezi, ofisler, dükkânlar ve park alanları da tasarlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.