Türel'in Cumhuriyet Bayramı mesajı

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümünü Türk milleti, Antalya halkı ve Büyükşehir Belediyesi olarak her zamankinden daha güçlü, her zamankinden daha iddialı bir şekilde kutlamanın gurur ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

27 Ekim 2017 Cuma 13:52
Türel'in Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Menderes Türel, Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı yayımladı. Türel mesajında şöyle dedi:


"Antalya, Atatürk'ün 'dünyanın en güzel yeri' iltifatını manevi bir miras olarak kabul etmiş bir şehirdir. Hedefimiz sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en güzel, en ileri şehirlerinden birisi olmaktır. Yatırımlarımızla, uluslararası ilişkilerimiz ve festivallerimizle bu hedefimize yaklaşıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz, Cumhuriyet Meydanımızı adına yakışır bir düzenlemeyle yenilemiş ve milli bayram kutlamalarını güzel meydanımızda düzenlemeye başlamıştır. 30 Ağustos Zafer Bayramında olduğu gibi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasını da Cumhuriyet Meydanımızda bütün halkımızla birlikte, el ele, gönül gönüle gerçekleştireceğiz. 29 Ekim'de Cumhuriyet Meydanında buluşmak üzere, milletimizin ve sevgili Antalyalıların Cumhuriyet Bayramını en samimi duygularla kutluyor, bayram coşkusunun tam bir milli birlik ve beraberlik içerisinde yaşanmasını diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.