Tarık Akan'ın adı, Manavgat'ta yaşayacak

Manavgat Belediyesi Türk sinemasının dev çınarı Tarık Akan’ın adını bir parka vererek sonsuza dek yaşatacak

04 Ekim 2016 Salı 18:01
Tarık Akan'ın adı, Manavgat'ta yaşayacak
Manavgat Belediyesi 2016 Ekim Ayı Meclis Toplantısı Side Ek Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Tarık Akan’ın isminin Manavgat’ta bir parka verilmesi konusu, 12. madde olarak meclis gündemine geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Bizim en önemli vazgeçilmez değerimiz Ulu Önder Atatürk’ümüzdür. Atatürk ve Cumhuriyet değerlerini gönlünde taşıyan, sahiplenen, kamuoyunda gündem yaratan insanlar da bizim değer verdiğimiz insanlardır. Tarık akan da bizim gönlümüzde kıymet verdiğimiz Atatürk değerlerine sahip çıkan, unutulmaması adına etkinlikler düzenleyen, duayen sanatçı bir insandır. Bu yüzden adını bir parka vererek yaşatmayı doğru buluyoruz. Tarık Akan’ı bir siyasi kimlik olarak görmüyoruz. Dünyada adını duyurmuş bir sanatçıdır. Sayısız ödüller almış olması önemlidir” dedi. Konu meclis gündeminde sadece CHP’li üyelerin evet oyu ile oy çokluğu ile onaylandı.

Son Güncelleme: 04.10.2016 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.