Takip ettiler ve çözdüler

Aksu’da ulaşım konusunda yaşanan sıkıntılar birer birer çözülüyor. İlçeye kazandırılan modern duraklardan sonra, toplu taşıma araçlarının, durakların bulunduğu yolun karşı şeridinden geçerken de durması için “D” levhaları çakılmaya başlandı. Aksu ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Yaşar Sözen ve Ercan Ak’ın konuyu mercek altına almaları, sonuca ulaşmayı kolaylaştırdı.

16 Ocak 2017 Pazartesi 13:29
Takip ettiler ve çözdüler
AKSU Belediyesi’nin girişimleri neticesinde Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Aksu’yu modern duraklarla tanıştırdı. Yağmurda, çamurda kapalı durak olmadığı için sıkıntı yaşayan vatandaşların sorunlarını UKOME’ye ileten Aksu ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Yaşar Sözen ve Ercan Ak’ın konunun takipçisi olması sonrasında ilçeye yeni duraklar kazandırıldı.
Fakat duraklar yolun bir kenarında olunca karşı şeritten geçen toplu taşıma araçları o şeritte durak olmadığı için yolcular için durmuyordu. İlçedeki bu sıkıntı da çözülmeye başlandı. Ulaşım Komisyonu Başkan Yardımcısı olan Yaşar Sözen ve komisyonda yer alan Ercan Ak, bu durumu da UKOME’ye ileterek sorunun çözülmesini sağladı. Mevcut durakların karşılarına “D” levhası çakılarak toplu taşıma araçlarının yolun karşısında da durmaları sağlanmaya başlandı.



Soğucaksu Muhtarı Saadettin Yıldız’ın kendi mahallesinde toplu taşıma araçları için durak bulunmadığını, insanların otobüs ya da minibüslerle mahalleye gelirken Aksu merkezde inmek zorunda kaldıklarını belirtmesi üzerine meclis Üyesi Yaşar Sözen bu sorunu da çözerek, tramvay durağının bulunduğu alana da durak levhası çaktırdı. Muhtar Yıldız, bu durak sayesinde mahalle sakinlerinin rahat edeceğini ifade ederek hem Aksu Belediyesi’ne hem de Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
 

Son Güncelleme: 16.01.2017 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.