Sevimli dostlara 'yaşam için bir damla su'

Konyaaltı Belediyesi bunaltıcı sıcaklar nedeniyle bölgede, sahipsiz sokak hayvanları için 'Yaşam İçin Bir Damla Su' projesi başlattı.

20 Ağustos 2013 Salı 15:03
Sevimli dostlara 'yaşam için bir damla su'
Sıcak yaz günlerinde hayvanların su ihtiyacına dikkati çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sokaklarda yeterli su kaynakları ve su kaplarının bulunmaması nedeniyle sıcaklarda hayvanların susuz kaldığını hatırlattı.

Başkan Böcek, "Sokaklardaki canlar için kapı önüne konulacak bir kap suyun hayat kurtaracağı unutulmamalıdır. Vatandaşlarımız da aynı duyarlılığı gösteriyor. Parklarımıza yerleştirdiğimiz su ve mama kaplarını dolduruyor. 15 parkımızda başlattığımız bu projemiz, bölgemizde yaygın hale dönüştürülecek. Ayrıca Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimiz dışında kalan aşıları yapılmış, kısırlaştırılmış sevimli dostlarımızın takibini de sürdürüyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.08.2013 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.