Sevimçok: Dönerciler Çarşısı bir an evvel yeniden düzenlenmeli

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Şemsiyeli Sokak ve İnönü Caddesi gibi temalı cadde ve sokakların turisti çarşıya çektiğini belirtti ve dönerciler çarşısının da bir an önce yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

22 Ağustos 2013 Perşembe 15:04
Sevimçok: Dönerciler Çarşısı bir an evvel yeniden düzenlenmeli
Başkan Sevimçok, kent dokusuna ve bölgenin tarihi yapısına bağlı kalınarak yapılacak olan projelerle cadde ve sokakların güzelleştirilmesinin kente renk kattığını, aynı zamanda yerli ve yabancı turisti çarşılara getirdiğini ve esnafın bu tür projeleri desteklediğini dile getirdi. Sevimçok, Şemsiyeli Sokak projesi hayata geçirilmeden önce o sokaktan neredeyse hiç kimsenin geçmediğini, buradaki esnafın müşterisizlikten dolayı iş yapamayarak kepenk kapattığını, şimdi ise sokağın cıvıl cıvıl olduğunu ifade etti.

İnönü Caddesi'ndeki düzenlemenin de oldukça yerinde bir karar olduğunu ve bu caddenin de düzenlemeler bittikten sonra tıpkı diğer temalı cadde ve sokaklar gibi insanla buluşacağını kaydeden Sevimçok, Dönerciler Çarşısı'nın da artık değişim zamanının geldiğini vurguladı. Burasının bir dönerciler çarşısından çok telefoncular çarşısı haline dönüştüğüne dikkati çeken Başkan Sevimçok, kışın akan çatısı ve yazın sıcaktan adeta hamama dönen yapısıyla yerli ve yabancı turistleri karşılamaya çalışan Dönerciler Çarşısı'nın da bir an evvel yeniden düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. 

Son Güncelleme: 22.08.2013 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.