Şehit aileleri ve gazilerle iftar

Kaş ilçesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

10 Haziran 2018 Pazar 16:06
Şehit aileleri ve gazilerle iftar

Kaş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen iftar Akçagerme Turizm Park Tesisleri'nde yapıldı. İftara Kaymakam Bilgehan Bayar, Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Öztürkmen, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Kıdemli Başçavuş İbrahim Yüksek, İlçe Müftüsü Fetullah Yavuz, SYDV Müdürü Ayhan Yıldırım, Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Demirtepe, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, şehit yakınları, gaziler, gazi aileleriyle askerler katıldı.

Kaymakam Bilgehan Bayar, "Şehit yakınlarımız bize şehitlerimizin emaneti. Bu topraklarda özgür biçimde yaşıyorsak bu günümüzü şehitlerimize, gazilerimize borçluyuz. Onlar bu ülkenin birliği, bölünmez bütünlüğü, bağımsızlığı için canlarını verdi, kanlarını akıttı. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Size sahip çıkmak bizim temel görevimiz. Kapımız size her zaman açık. Böyle mübarek bir ayda bir aradayız" dedi.

Yemek Müftü Fetullah Yavuz'un yaptığı duayla sona erdi.



ANTALYA'NIN KAS ILCESINDE SEHIT AILELERI VE GAZILER ONURUNA IFTAR PROGRAMI DUZENLENDI.(FOTO:KAS-DHA)



ANTALYA'NIN KAS ILCESINDE SEHIT AILELERI VE GAZILER ONURUNA IFTAR PROGRAMI DUZENLENDI.(FOTO:KAS-DHA)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.