Şehircilik fuarı büyüyecek

AKDENİZ Belediyeler Birliği'nin (AKBB) düzenlediği Antalya City Expo- Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nın son gününde de stantları gezen AKBB ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gelecek yılki hedeflerinin bu organizasyonu yüzde 50 daha büyütmek olduğunu söyledi.

27 Mart 2017 Pazartesi 16:01
Şehircilik fuarı büyüyecek
AKBB ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye başkanları, başkan yardımcıları, belediye genel sekreterleri, meclis üyeleri ile şehircilik teknolojileri üreten ve ithal eden firmaları bir araya getiren fuarın son gününde stantları gezdi. Başkan Tütüncü, Kepez'in ihtiyaçlarına cevap verecek yeni hizmet ürünlerini inceledi, diğer belediye yönetimleriyle bir araya gelerek şehir yönetimi konusundaki tecrübeleri paylaştı. Kepez'deki büyük kent parklarında engelli ziyaretçilerin ulaşımında kullanılabilecek elektrikli araçları bizzat test eden Tütüncü, fuar ekipleriyle de fotoğraf çektirdi.



BELEDİYELER BİRBİRİYLE YARIŞIYOR

Başarılı bir fuar dönemini tamamladıklarını belirten Hakan Tütüncü, şehir ve şehircilikle ilgili paydaşların özlemle bekledikleri bu organizasyonu, 4 güne yayıldığını hatırlattı. Fuarın belediyelerin kendi eserlerini, projelerini sergilemek için adeta birbiriyle yarıştıkları bir platform halini aldığını belirten Tütüncü, "Türkiye ölçeğinde Antalya'yı yerel yönetimler konusunda farklı bir kent haline getirmek ve şehirciliği Antalya'nın cazibesiyle buluşturmak temel amacımız" dedi.

HEDEF YÜZDE 50 BÜYÜME

Her yıl bir öncekine göre daha başarılı bir fuar yaptıklarını anlatan Hakan Tütüncü, önümüzdeki yıllarda daha fazla katılımcı beklediklerini söyledi. Bu yıl geçen yıla göre katılımcı yönünden yüzde 50 büyüme sağlandığını vurgulayan Tütüncü, gelecek yıl da yine yüzde 50 büyümeyi hedefleyeceklerini kaydetti. 

Son Güncelleme: 27.03.2017 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.