Şehidin adı parka verildi

KEPEZ Belediyesi tarafından yaptırılan parka 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın adı verildi.

09 Ocak 2017 Pazartesi 13:59
Şehidin adı parka verildi
Kepez Belediye Meclisi kararıyla, Hüsnü Karakaş Mahallesi'ndeki parka, Ankara'da 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Antalyalı polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç adı verildi. Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 Temmuz'u ve 15 Temmuz şehitlerini unutturmayacaklarını söyledi. Başkan Tütüncü, "O gece şehit düşen polisimizin ismini, meclisimizin kararıyla bir parkımıza verdik. O hain kalkışma esnasında şahadete yürümüş ölümsüz kahramanlarımızın manevi hatıralarına hürmeti önemsiyoruz. Darbe girişimi sırasında, terörle mücadelede vatan aşkı ile gözünü kırpmadan canlarını veren aziz şehitlerimize, Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 09.01.2017 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.