ŞAHİN’DEN ÖĞRENCİLERE: “ÇOK ÇALIŞIN”

Aksu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, üniversite sınavına girecek öğrenciler için “Sınav stresini yenme ve verimli ders çalışma” konferansı düzenledi. Konuşmacı olarak eğitimci-yazar Ali Erkan Kavaklı’nın katıldığı toplantıda Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, “Başarı merdivenleri eli cebinde çıkılmaz, çalışmak lazım” dedi.

02 Haziran 2014 Pazartesi 16:02
ŞAHİN’DEN ÖĞRENCİLERE: “ÇOK ÇALIŞIN”
Yazar ve eğitmen Ali Erkan Kavaklı, Aksulu lise öğrencilerine konferans verdi. Üniversite sınavına girecek olan gençlerle buluşan Kavaklı’nın konferansı öncesi Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, sınava girecek gençlere seslendi. Şahin, Öğrencilik yılları çok önemlidir, bunun kıymetini bilin. Herkesin bir amacı olmalı. Şimdiki gençler bize göre daha şuurlu. Kimsenin ayak oyunlarına alet olmayın. İstediğiniz bölümleri seçin. Başarı merdivenlerini eli cebinde çıkamazsınız çok çalışmanız lazım. Mutlaka çalışmalısınız” dedi.

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE EDİLDİ
İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen ise eğitimde zirve yapmış hocayı AksuLu gençlerle buluşturdukları belirtirken, belediyeye de desteklerinden dolayı teşekkür etti. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, konferansı veren Kavaklı’ya teşekkür plaketi ve çiçek sunarken, öğrencilere de Kavaklı’nın kitaplarından hediye etti.


KAVAKLI’DAN TAVSİYELER
Ardından konferansa başlayan Kavaklı, kendinden örnekler vererek, “Ben köyde imkansızlıklar içinde okudum, bilgiye ulaştım ve başarılı oldum. Sizin imkanlarınız daha çok, daha başarılı olursunuz. Sınav stresini yenmenin en kolay yolu sınava iyi hazırlanmak” diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Konferansa Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirkaplan ve meclis üyesi Ferit Özçelik de katıldı.

Son Güncelleme: 02.06.2014 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.