Şahin: Son güne kadar çalışmaya devam

2016 yılı hedeflerine büyük oranda ulaştıklarını belirten Belediye Başkanı Halil Şahin, “Aksu halkı bize ‘Çalışın, hizmet üretin’ diye görev verdi” dedi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 11:46
Şahin: Son güne kadar çalışmaya devam
“LÂF ÜRETMEYE GELMEDİK”
Başkan Şahin, “Ne ben ne de ekibim lâf üretmeye gelmedik. Bütün çalışma arkadaşlarıma kesin olarak talimat verdim. Halkımızın bize tanıdığı hizmet süresinin son gününde mesai bitinceye kadar, aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” diyor. Şahin, vatandaşın acil taleplerini anketlerle belirlediklerini söyledi.

AKSU Belediye Başkanı Halil Şahin, ilçe merkezinde yoğunluk kazanan çalışmaları sıkı bir şekilde denetliyor. Günlük mesaisinin önemli bir bölümünü çalışmaları yakından görmek için yaptığı denetleme çalışmalarına ayıran Şahin, bu denetimler sırasında Başkan Yardımcıları, Belediye Meclisi üyeleri ve birim müdürlerini de yanında görmek istiyor.
“Az laf, çok iş” sloganıyla hizmet üretmek için yola çıktıklarını ve Aksu halkının da kendilerini bunun için işbaşına getirdiğini vurgulayan Şahin, ilçenin neredeyse her yerinde çalışma yürüttüklerini söyledi. Başkan Şahin, “Yollar açılıyor, parklar yapılıyor ve belediye ekipleri hiç aralıksız hizmet üretmeyi sürdürüyor” dedi.
“Lâf üretmeye değil, hizmet üretmeye geldik” diyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu’da önemli hizmetlere imza attıklarını dile getirdi. İlçede her alanda hizmet yarışı sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Halil Şahin, şöyle devam etti:
“Her mahalleye park yapmak için söz verdik ve yapıyoruz. Halkımızı parklarla buluşturuyoruz. Gazeteniz aracılığıyla şu ilginç konuyu halkımızla paylaşmak istiyorum. Bizler belediye yönetimi olarak, en çok park çalışması yaptığımızı düşünüyorduk. Oysa, son yaptığımız anketten, vatandaşın daha çok park istediği ve Aksu’da çok daha fazla yeşil alan görmek istediği ortaya çıktı. Ve biz de halkımızı parklarla buluşturmaya devam ediyoruz. Park çalışmalarının yanı sıra orta refüj çalışmalarına da ağırlık veriyoruz. Bu çalışmalar sayesinde ilçenin yolları da güzelleştiriliyor. Aksu’da hizmetler hız kesmeyecek. Bütün birimlerimizle ilçemizde hizmet üretiyoruz. Çalışmalarımız devam edecek. Bütün çalışma arkadaşlarıma kesin olarak talimat verdim. Halkımızın bize tanıdığı hizmet süresinin son gününde mesai bitinceye kadar, aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.”



Macun’da asfaltlama
Aksu Belediyesi, ilçede yürüttüğü yol çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Macun Mahallesi’nde yol genişletme çalışması yürüten belediye, sıcak asfalt çalışması öncesinde yolun alt yapı çalışmalarını tamamlıyor. Macun Mahallesi Fabrika Sokakta yürütülen çalışmada Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in ve Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun’un yakından takip ettiği çalışmada ekipler yolu genişletiyor, yapılacak olan sıcak asfalt çalışması öcesinde yolun alt yapısını tamamlıyor.



Son Güncelleme: 12.12.2016 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.