Şahin: Aksu'yu park cenneti yaptık

Çocuklar istiyor, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin yapıyor. İlçeyi hizmet yağmuruna tutan Aksu Belediyesi, modern parklarla çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

17 Ocak 2017 Salı 13:48
Şahin: Aksu'yu park cenneti yaptık
Aksu Belediyesi ilçeyi modern oyun alanları ile donatıyor. Çocukların oyun oynayabileceği alanların yeterince bulunmaması nedeniyle göreve gelir gelmez park atağına geçen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 2016 yılında 15 farklı noktaya park yaptırarak çocukların yüzünü güldürdü.



Aksu’da sokakta karşılaştığı çocukların kendisinden park isteğini dikkate alan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ilçeye 2016 yılında 15 park kazandırdıklarını açıkladı. Göreve geldiklerinde Aksu’da çocukların oyun oynayabileceği yerlerin kısıtlı olduğunu belirten Şahin, çocukların isteklerine önem verdiklerini ve her mahalleye park kazandırmaya çalıştıklarını vurguladı.



Aksu Belediyesi geride kalan 2016 yılında; Atatürk, Yurtpınar, Hacıaliler, Mandırlar, Karaçalı, İhsaniye, İncik mahallelerine, Antbirlik, Batem Lojmanlarına, Topallı ve Güloluk İlköğretim okullarının bahçelerine, Şükrullah ve Fahriye Hatun Kız Kur’an kurslarına, Ecişler ve Çamköy Avdanlara yeni parklar kazandırdı. 


Son Güncelleme: 17.01.2017 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.