Şahin, Aksu'ya yatırıma çağırdı

Geleneksel Salı Grubu kahvaltılarının bu haftaki konuğu Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, işadamlarını ilçeye yatırıma davet etti.

05 Ağustos 2014 Salı 15:54
Şahin, Aksu'ya yatırıma çağırdı
Bu hafta Rixos Downtown Antalya Otel Kalina Restoran'da gerçekleşen Salı Grubu kahvaltısının konuğu, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin oldu. Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç'un önderliğinde gerçekleşen sohbetli kahvaltıda üyeler, Başkan Şahin'e Aksu hakkında bilmek istedikleri soruları yöneltti.

Başkan Şahin'e en çok soru Aksu köftesi ve Expo konularından geldi. Üyelerin Aksu köftesiyle ilgili bir patent çalışması olup olmadığı ve işletmelerin denetlenmesi konusundaki sorularına Şahin, “Köftenin lezzeti kadar, yendiği restoranın hijyeni önemli. Biz esnafımızla karşı karşıya gelip, onları ürkütmek yerine, onlarla omuz omuza giderek ne şekilde olması gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Sizlerin söylediği gibi Aksu köftesi de İnegöl, Tekirdağ Akçaabat köfteleri gibi markalaşma yolunda ilerlemeli" diye konuştu.

Başkan Şahin, ilçede 26 tane yıldızlı otel olduğunu, göreve geldiklerinde Aksu halkının denize girebileceği plaj olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Hemen 3 bölge belirledik. Bunların ikisini hizmete açtık. Sağlık konusunda hastanenin yeriyle ilgili problem vardı. Bununla ilgili gerekli çalışmaları yaptık. Aksu'nun sorunlarını biliyoruz ve bunun için göreve geldik. En büyük sorun imar gözüküyor. Şu anda hızla imar çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Aksu halkı bizden yeni parklar ve altyapı sorununun çözülmesini istiyor. Halk ne isterse biz onu yaparız. Belediyenin ciddi borçları var, onları çözmek için uğraşıyoruz. İşadamlarına sesleniyorum, gelin çayımızı kahvemizi için ve Aksu'ya yatırım yapın. İşadamlarının yatırımları bu bölgeyi daha da güçlendirecektir."

Expo 2016'nın Aksu için çok büyük bir şans olduğunu dile getiren Başkan Şahin, "Expo 2016'ya kadar planlanan projeler var. Bunları bir bir hayata geçiriyoruz. İki yıla kadar her şeyi daha net görebileceksiniz" dedi. Başkan Şahin, konuşmalarının ardından Salı Grubu üyelerinin sorularını yanıtladı. Kahvaltıda üyeler ve misafirlere Salı Grubu Üyesi Yeliz Gül Ege'nin evde yapıp getirdiği kek ikram edildi. 

Son Güncelleme: 05.08.2014 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahhh halil şahin 2014-08-05 16:40:22

sende otellere başlamışsın otellerde gezeceğine milletin içine gir patent matent anlamaz endirek mendirek macun deresi varsa ora başka yok onu bitirrse madalya alır bence

Avatar
özür 2014-08-05 17:20:53

sansüre özür
biraz önce sansür var diye yazmıştım devamı na tıklayarak giriliyomuş onun için özür