Ortada kalan Yörüklere Muratpaşa kucak açtı

 DÜNYANIN en önemli turizm fuarı ITB Berlin'e katılan ancak stant verilmediği için Yörük kıyafetleriyle ortadan kalan Patara Kültür ve Turizm Derneği üyelerine Muratpaşa Belediyesi'ne kucak açtı. Yörükler, Muratpaşa Belediye standında tanıtım yaptı.

10 Mart 2018 Cumartesi 13:39
Ortada kalan Yörüklere Muratpaşa kucak açtı

Patara Mahalle Muhtarı Arif Otlu, fuara katılım için Berlin Ataşeliğine, Patara Kültür Turizm Derneği adına mail atarak stant talep etti. Arif Oflu ve 4 dernek üyesi Yörük kıyafetleriyle fuara katıldı. Ancak stant verilmediği için Patara Kültür ve Turizm Derneği üyeleri ortada kaldı.


 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın talimatıyla Patara Kültür ve Turizm Derneği'nin Yörük kıyafetli 5 üyesi, Muratpaşa Belediyesi'nin standında Yörük kültürünü tanıtmaya başladı. Patara Kültür ve Turizm Derneği üyesi Mustafa Kırca, standı kendilerine açan Başkan Uysal'a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.