Örgü Bebek Atölyesi açılıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı Oyuncak Müzesi'nde kadınlar için örgü bebek atölyesi açtı. Atölye çalışmaları ile kadınlar hem hobi sahibi olacak hem de el emeği ürünlerini satarak bütçelerine gelir kaynağı sağlayabilecek.

06 Kasım 2019 Çarşamba 14:19
Örgü Bebek Atölyesi açılıyor

Azemon Oyuncak işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi'nin ücretsiz sunacağı atölye çalışmalarında uzman eğitimciler kadınlar ile bir araya gelecek. Örgü bebek atölyesi altı ay boyunca sürecek ve haftada altı saat olarak gerçekleşecek. Çalışan kadınlar hafta sonu örgü bebek atölyesinden yararlanabilecek. Örgü bebek atölyesine başvuru yapmak isteyen kadınların 6-22 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya Oyuncak Müzesi'ne nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile bizzat başvuru yapmaları gerekiyor. Oyuncak Müzesi Pazartesi hariç diğer günlerde başvuru yapılabiliyor. Detaylı bilgi 0 242 248 49 33 numaralı telefondan alınabilir.

Son Güncelleme: 06.11.2019 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.