Organik pazar Antalyalıları bekliyor

 KEPEZ Park Orman'da her hafta sonu kendi yetiştirdikleri ürünleri tarladan tüketiciye sunan köylülerin oluşturduğu organik pazar, Antalyalıları bekliyor.

26 Ekim 2017 Perşembe 14:08
Organik pazar Antalyalıları bekliyor

Kepez varyantında her yaşa ve kesime hitap eden spor, eğlence ve dinlenme merkezi Kepez Park Orman bünyesinde açılan organik pazar, Antalyalıları bekliyor. Kepez Park Orman'ın güneyindeki otopark yanında bulunan alanda her hafta sonları kurulan pazarda, Kepezli çiftçiler ile bahçesi olanların yetiştirdiği ürünler satışa sunuluyor. Sebzelerden meyvelere, ev yapımı zeytinlerden reçellere kadar birçok ürünün satışa sunulduğu organik pazar, satıcılar kadar alıcıları da memnun ediyor.

Üreticilerin aracısız ürünlerini doğrudan tüketiciye sunmasını sağlayan pazar yerinin geçtiğimiz günlerde açılışını yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Köylülerimizin kendi üretimlerini hemşerilerimize doğrudan satabilmeleri için vatandaşlarımıza bu hizmeti sunduk" dedi. Hem Antalyalıların hem de Antalya'ya ziyarete gelen yerli ve yabancı tatilcilerin ziyaret ettiği Kepez Park Orman'a pek çok yenilikler getirdiklerini de belirten Başkan Tütüncü, hizmet yolculuğunda Kepezlilere daha birçok yenilik sunacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.