Önce iftar sonra şenlik

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Vali Sebahattin Öztürk Sevgi Evi'nde iftar yaptı, ardından Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenen Ramazan Şenlikleri'ne katıldı.

08 Temmuz 2014 Salı 11:34
Önce iftar sonra şenlik
Mevlüt Çavuşoğlu ve Vali Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla birlikte iftar yaptı. İftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, vali yardımcıları Mehmet Kurdoğlu, Halil Serdar Cevheroğlu, Mustafa Özkaynak, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Abdullah Çalışkan ile Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar katıldı. Sevgi Evleri Çocuk Yurdu ve Erkek Yetiştirme Müdürlüğü bahçesinde hep birlikte yapılan iftarın ardından Bakan Çavuşoğlu ve Vali Öztürk, çocuklarla çay içip, sohbet etti.

Çavuşoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenen Ramazan Şenlikleri’ne katıldı. Şenlikler kapsamında oluşturulan stantları ziyaret eden, vatandaşlarla çay içip sohbet eden Bakan Çavuşoğlu ve Vali Öztürk, ardından Burdurlular Gecesi nedeniyle düzenlenen konsere katıldı. Konser alanında bulunan vatandaşlara sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Burdurlular Derneği Başkanı Cemal Hatipoğlu, gecenin anısına Bakan Çavuşoğlu’na plaket takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Burdurlular Derneği Başkanı Cemal Hatipoğlu’na plaket verdi. 

Son Güncelleme: 08.07.2014 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.