Okullar bölgesinde viraj düzenlemesi

Otobüs şoförlerinden gelen talep üzerine, okullar bölgesinde viraj düzenlemesi yapılacak. Başkan Şahin ve üst düzey belediye yetkilileri sorunu yerinde inceledi.

16 Ocak 2017 Pazartesi 13:26
Okullar bölgesinde viraj düzenlemesi
ÖĞRENCİ ve öğretmenlerden gelen yoğun talep üzerine, Aksu Belediyesi'nin girişimleri sayesinde toplu taşıma araçları okullar bölgesinden geçmeye başladı. Virajdan dönerken sıkıntı yaşayan halk otobüslerinin durumu belediyeye iletmesi sonrasında, Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, Ulaşım Komisyonu Başkan Yardımcısı, Büyükşehir Belediyesi ve Aksu Belediyesi Meclis üyesi Yaşar Sözen ve Meclis üyesi Ferit Özçelik yolda incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Halil Şahin, otobüs şoförlerinin virajdan rahatça dönebilmeleri için hemen bir düzenleme çalışması yapılacağını açıkladı.


 

Son Güncelleme: 16.01.2017 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.