Mustafa Koç'un adı Konyaaltı'nda yaşatılacak

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçen yıl geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren iş adamı Mustafa Koç'un adının ilçede yapılacak parka verilmesi konusunda İstanbul'da Koç ailesiyle görüşecek.

02 Şubat 2017 Perşembe 17:59
Mustafa Koç'un adı Konyaaltı'nda yaşatılacak
Konyaaltı Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis açılışında konuşan Tuncer, Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in geçen yıl 21 Ocak'ta hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un isminin Sarısu'da yapılacak parka verilmesi için Koç Vakfı ile görüşmek üzere İstanbul'a gittiğini belirtti. 8 bin metrekarelik alanın park olarak planlı olduğunu dile getiren Tuncer, ailenin kabul etmesi durumunda Antalya'nın en güzel parklarından birini yapacaklarını söyledi. 

Son Güncelleme: 02.02.2017 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.