Muratpaşa'dan sünnet şöleni

MURATPAŞA Belediyesi'nin bu yıl 3'üncüsünü düzenlendiği toplu sünnet şöleni Yenigün Mahallesi Şehitler Parkı'nda düzenlendi.

09 Eylül 2016 Cuma 13:39
Muratpaşa'dan sünnet şöleni
403 çocuğun erkekliğe ilk adımı attığı şölene, sünnet çocuklarının aileleriyle birlikte Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Muratpaşa'nın 56 mahallesinden muhtarlar, Muratpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve siyasiler katıldı. Yenigün Mahallesi'ndeki şölenden önce de Ermenek Mahallesi'nde yine sünnet olan çocuklar için özel program düzenlendi.

13 ENGELLİ ÇOCUK SÜNNET OLDU
Bu yıl 'Bütün çocuklarımız eşittir' sloganıyla gerçekleştirilen şölenin özel konukları engelli çocuklar oldu. 13 engelli çocuk, sağlık kurumlarında akranları gibi uzman doktorlar tarafından sünnet edildi ve çocuklar için çok özel oyunların, hediyelerin olduğu şölene katıldı.
Gecede konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, böylesi bir şölende biraraya gelmenin Muratpaşa'nın ailelere yardım eli uzatmasından çok daha fazla bir anlama geldiğini söyledi. Sünnet olan 403 çocuğunun ailesinin oğullarına anlı şanlı bir sünnet düğünü yaptıracak güce sahip olduğunu aktaran Başkan Uysal, “Önemli olan can cana, yan yana bu şöleni yapıyor olmamız. Çocuklarımızın hep beraber, dayanışma içinde, kardeşçe bu sevinci yaşıyor olması ayrıca anlamlı. Birlik, beraberlik, güzellik, mutluluk ne kadar artarsa o şehirde yaşam o kadar keyifli olur" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 09.09.2016 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.