Muratpaşa’da vezne saatleri düzenlendi

Muratpaşa Belediyesi, vergi tahsilat dönemi dolayısıyla veznelerin çalışma saatlerini yeniden düzenledi. Hafta içi saat 19.30’a kadar açık olacak vezneler, Cumartesi ve Pazar da 08.30-17.30 arası çalışacak.

24 Mayıs 2022 Salı 11:42
Muratpaşa’da vezne saatleri düzenlendi

ANTALYA (İHA) -
Muratpaşa Belediyesi, emlak, çevre ve temizlik, ilan reklam ve eğlence vergileri tahsilat dönemi dolayısıyla veznelerin çalışma saatlerini yeniden düzenlendi. Veznelerde olabilecek yoğunluğun önlenmesi amacıyla Muratpaşa Belediyesi’nin hizmet binasında bulunan merkez vezneleri, Ali Çetinkaya Semt Veznesi ve Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü veznesi 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar saat 08.30 - 17.30 saatleri arasında açık olacak. Vezneler, hafta içi 19.30’a kadar hizmet verecek. 
Mükellefler ayrıca, Muratpaşa Belediyesi’nin resmi internet sitesinde yer alan e-belediye uygulamaları, belediye mobil uygulaması üzerinden de ödemelerini yapılabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.