Muratpaşa'da ilk iftar heyecanı

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe'yle, Ramazan ayının ilk iftar heyecanını, Cumhuriyet, Sedir ve Muratpaşa mahallelerinden komşularıyla birlikte yaşadı.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 09:04
 Muratpaşa'da ilk iftar heyecanı

 

Muratpaşa Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca ilçenin 20 farklı noktasında 56 mahalleden komşularıyla birlikte açacağı oruçlar için iftar sofralarının ilki Kapalı Çarşamba Pazarı'nda kuruldu.



Başkan Uysal da ilk iftarının heyecanını eşi Ümran Uysal ve oğlu Efe'yle birlikte Cumhuriyet, Sedir ve Muratpaşa mahallelerinden komşularıyla birlikte yaşadı. Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan'la birlikte çok sayıda muhtarın da yer aldığı iftar Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ezanın okunmasıyla birlikte 11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk orucu açıldı.



GÜZELLİĞİ PAYLAŞIYORUZ



Başkan Uysal, vatan için, Türkiye'nin ve insanlığını yükselmesi için katkı vermiş başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Cumhuriyet önderleri olmak üzere tüm şehitleri anarak sözlerine başladı. Muratpaşa'da bütün insanları ayrımsız kucakladıklarını dile getiren Başkan Uysal, “Bu felsefeyle kamu hizmeti üretiyoruz. Bu Muratpaşa'da varoluş şeklimizdir. Basit, yalın, kardeşçe yaşamaya devam ediyoruzö dedi. Başkan Uysal, konuşmasını nice Ramazanlarda birarada olmak dileğiyle tamamlarken tüm komşularının Ramazan ayını kutladı.



Muratpaşa Belediyesi'nin Çarşamba Kapalı Pazar yerinde kurduğu ilk iftar sofrasında çocuklar da unutulmadın. Açılan oruçların ardından Ramazan programı çocuklar için ortaoyunu ve Hacivat Karagöz gösterisiyle devam etti.

Son Güncelleme: 29.05.2017 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.