Muratpaşa'da hizmet vatandaşın ayağında

Tapu Kadastro’da mobil vezneden sonra Nüfus Müdürlüğü’nde de özel birim görev yapmaya başladı

13 Mart 2015 Cuma 10:29
Muratpaşa'da hizmet vatandaşın ayağında
Kent yaşayanlarının; belediye hizmetlerini, zaman kaybı yaşamadan alabilmeleri için düzenlemeler yapan Muratpaşa Belediyesi, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü Binası’nda da Numarataj Servisi Birimi oluşturdu

Zaman kaybı yaşanmıyor
Muratpaşa Belediyesi; Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde, vatandaşların, tahakkuk-tahsilat ve beyan sureti vermek gibi işlemleri yapabilmeleri için mobil vezne uygulamasını başlatmasının ardından Muratpaşa İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü Binası’nda da Numarataj Servisi Birimi oluşturdu. Vatandaşlar, belediye hizmet binasına gelmeden, Adres Tespit Formu’nu, Nüfus Müdürlüğü binası içinde hizmet vermeye başlayan Muratpaşa Belediyesi Numarataj Birimi’nden alabilecek. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, birimi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Zorluklar ortadan kalktı
Vatandaşların; belediye hizmetlerinden, zaman kaybı yaşamadan, hızlı bir şekilde alabilmeleri için düzenlemeler yaptıklarına işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Vatandaşlarımız; numarataj bilgileri için artık belediye hizmet binasına kadar gelmek zorunda değil. İnsanlarımızın, belediye hizmeti alırken zorluk ve zaman kaybı yaşamalarını ortadan kaldırıyoruz. Vatandaşlarımız, adres tespit formunu, zaman kaybı yaşamadan, hızlıca alabilecek. Hizmete hız kazandırmamız konusunda bizlere bu imkanı sunan Valimize, Kaymakamımıza , İl ve ilçe Nüfus Müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 13.03.2015 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.