Muratpaşa’da devrilen 170 ağaca müdahale

Muratpaşa Belediyesi, Antalya ve çevresinde dün gece başlayan ve şiddetini artırarak devam eden fırtınada devrilen ağaçları kaldırma ve temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, gün içinde 170 ağaç devrilme vakasına müdahale etti.

07 Aralık 2021 Salı 16:09
Muratpaşa’da devrilen 170 ağaca müdahale

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünün 'turuncu’ kodla uyardığı Antalya’da gece saatlerinde başlayan fırtına günün ilk saatlerinde etkisini arttırdı. Saatteki hızı 123 kilometreye ulaşan fırtına, Muratpaşa’da da hasara neden oldu. Parklarda ağaçlar devrildi, çocuk oyun grupları ve spor aletleri zarar gördü. Dün gece saatlerinde teyakkuz durumuna geçen Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler müdürlükleri, Turunç Masa üzerinden bildirilen olumsuzlara anında müdahale etti. Ekipler, gün içinde, fırtınanın kökünden söktüğü 170 ağacı kaldırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.