Muratpaşa'da asfalt sorunu kalmayacak

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçedeki bütün bozuk asfaltı yenileyeceklerini kaydederek, "Hızla bütün asfaltlarımız yenilecek. Kısa süre sonra hiçbir sorunumuz kalmayacak" dedi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 16:16
Muratpaşa'da asfalt sorunu kalmayacak
Muratpaşa Belediyesi, 65 araçlık Fen İşleri Müdürlüğü araç filosuna 26 ton kapasiteli 4 TIR ve 40 ton kapasiteye sahip 1 taşıyıcı daha eklendi. Asfalt çalışmalarında kullanılacak 1 milyon 600 bin TL'lik yatırımla filoya dahil edilen araçları sahaya çıkmadan Başkan Uysal inceledi. Muratpaşa'nın kentin en eski mahallerine sahip olduğunu belirten Başkan Uysal, "Ama bu mahallerimizde yapısal bir dönüşüm yaşanıyor. Mahallelerimiz birer birer doğalgaza geçerken Muratpaşa Belediyesi olarak biz de asfaltından kaldırımına ve turunç ağacına bu dönüşümü sürdürüyoruz" diye konuştu.



Bu amaç doğrultusunda Muratpaşa Belediyesi'nin saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip kendi asfalt üretim tesisini kurduğunu dile getiren Başkan Uysal, şunları söyledi: “Şu an itibariyle Muratpaşa'mızın yüzde 20'lik bölümünde asfalt çalışmalarını tamamladık. Çalışmaları tamamladığımız mahallerde eskiyen asfaltı kazıp, yeni baştan asfaltladık. Kaldırımları yeniledik ve turunç ağaçlarımızı diktik. Hızla bütün asfaltlarımız yenilenecek. Özellikle yağmur suyu drenajı ve doğalgaz altyapısı tamamlanan mahallerimizde sorunlar var. Ancak komsularımızdan biraz sabır diliyorum. Kısa bir süre sonra hiçbir sorunumuz kalmayacak."

Son Güncelleme: 12.12.2016 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.