Muratpaşa Tanıtım Günleri Ankara'da başladı

MURATPAŞA Belediyesi'nin 'CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor' projesi kapsamında Ankara'da CHP Genel Merkezi'nde 14 Ekim'e kadar devam edecek tanıtım günleri başladı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katımıyla yapılan açılışta tam bir 'Muratpaşa Festivali' yaşandı.

06 Ekim 2016 Perşembe 12:02
Muratpaşa Tanıtım Günleri Ankara'da başladı
CHP'nin sosyal demokrat belediyelerin çalışmalarını geniş kitlelerle buluşturduğu 'CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor' projesi kapsamında Muratpaşa Belediyesi Tanıtım Günleri başladı. CHP Genel Merkezi'nde 14 Ekim'e kadar devam edecek tanıtım günleri için Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın davetiyle Antalya'dan yaklaşık 200 kişilik heyet Ankara'ya gitti.

Ankara programına Anıtkabir ziyareti ve Atatürk mozolesine çelenk sunulmasıyla başlayan heyette ATSO Başkanı Davut Çetin'in de aralarında bulunduğu işadamları, TMMOB'a bağlı odaların başkan ve başkanvekilleri, çok sayıda sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri, Muratpaşa mahalle muhtarları, Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri, siyasiler ve basın mensupları yer aldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Antalya milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın da Muratpaşa Belediyesi Tanıtım Günleri'nin açılışına katıldı.

MURATPAŞA FESTİVALİ
Anıtkabir ziyaretinin ardından CHP Genel Merkezi'ne geçen heyeti, partide 'Muratpaşa Festivali' karşıladı. Antalya'nın en neşeli bandosu MEST Bandosu'nun çaldığı 'Hasta Siempre' ile karşılanan konuklar, Antalya piyazı, köftesi, kabak tatlısı, bandosu, yaşlı, engelli korolarına, proje örneklerine, turunç ağaçlarından çiçeklerine, kadına yönelik şiddete karşı Al Yazma Grubu'yla, yaşlıların dans gösterisiyle Muratpaşa'da olmanın mutluluğunu Ankara'da yaşadı.

KILIÇDAROĞLU'NUN KONUŞMASIYLA BAŞLADI
Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Yasemin Öney Cankurtaran, Seyit Torun, Veli Ağababa'nın da yer aldığı açılışta, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye'de son yıllarda hayata geçirilen yerel yönetim pratikleri kentlerin birer beton yığını haline dönüştüğünü söyledi. İstanbul'un, bir dönem adı 'Yeşil Bursa' olarak anılan Bursa'nın artık birer beton kente dönüştüğünü kaydeden Kılıçdaroğlu, “Ama Bursa - Ankara arasında seyahat edenler Eskişehir'e uğrasınlar. Yemyeşil bir Eskişehir görürsünüz niçin orada bizim bir belediye başkanımız var" dedi.

'EŞİTLİK İLKESİNDEN TAVİZ VERMEYİZ'
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçede hizmetleri iki ana başlık altında 'sosyal' ve 'temel' belediyecilik olarak topladıklarını belirterek, "Temel belediyecilik hizmetleri olarak tarif ettiğimiz yollar, parklar, temizlik hizmetleri bizin en iyi olduğumuz alanlar. Ancak yeter mi, yetmez. Yaşlı ve engellilere yönelik hizmetlerimizle, kreş bulamayanlar, meslek edinemeyenler, üniversiteye hazırlık kursu bulamayanlar için oluşturduğumuz sosyal hizmet ağıyla her iki alanda hizmetlerimiz birbirini tamamlıyor" diye konuştu. Başkan Uysal, tüm bu hizmetleri yerine getirirken eşitlik ilkesinden asla taviz vermediklerinin de altını çizdi.

BİRLİKTE MURATPAŞA'YI GEZDİLER
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Uysal ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'ndeki 'Muratpaşa Festivalini' birlikte gezdi. Kılıçdaroğlu, yapılan hizmetler ve projeler konusunda Başkan Uysal'dan bilgi aldı. Uysal, günün anısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na üzerinde ay yıldız işlemesi bulunan vazo hediye etti.
 

Son Güncelleme: 06.10.2016 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.