Muratpaşa, Kırcami'de noktayı koydu

KIRCAMİ planlamasında yer alan 7 mahallenin parselasyonuna dair itirazların, Muratpaşa Belediyesi Encümeni'nce değerlendirildiğini söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, “Kurban Bayramı öncesi belediyemizle ilgili herşey tamamlandı. Değerlendirmeleri için Büyükşehir Belediyesi Encümeni'ne gönderdik" dedi.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 16:18
Muratpaşa, Kırcami'de noktayı koydu

Muratpaşa Belediyesi Encümeni, iki kez askıya çıkan ve 20 Temmuz itibariyle askıdan inen Fener, Çağlayan, Güzeloluk, Yeşilova, Kircami, Zümrütova ve Tarım mahallelerini kapsayan parselasyon dosyasına yapılan itirazları değerlendirdi. Kırcami planlamasındaki 7 mahallenin parselasyon dosyası, değerlendirmesi için 15 Ağustos'ta Büyükşehir Belediyesi Encümeni'ne gönderildi. Büyükşehir Belediyesi Encümeni'nin değerlendirmesinin ardından tescil işlemleri için Muratpaşa Kadastro Müdürlüğü'ne gönderilecek.

Kırcami planlamasında gelinen aşamayı "30-40 yıldır çözülmeyen Kırcami planımızı tapuya, kadastroya gönderecek duruma geldik" diye değerlendiren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, şöyle konuştu:

“Fener, Çağlayan, Güzeloluk, Yeşilova, Kırcami, Zümrütova ve Tarım mahallelerimizi kapsayan alanı içeren parselasyona yapılan itirazları Belediye Encümenimiz değerlendirdi. 15 Ağustos tarihi itibariyle de Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdik. Büyükşehir Belediyesi Encümeni de değerlendirecek. Oradan tescil işlemleri için Muratpaşa Kadastro Müdürlüğü'ne, ardından tapu tescil işlemleri için Muratpaşa Tapu Müdürlüğü'ne gönderilecek."

'MUTLULUK YAŞIYORUZ'

Planlama sırasındaki yaklaşımı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Başkan Uysal, 30-40 yıldır çözülmeyen Kırcami planlamasını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Parselasyon dosyasının Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildiği tarih olan 15 Ağustos'un doğum günü olmasını kaderin cilvesi, tatlı bir tesadüf olarak değerlendiren Başkan Uysal, “Dürüstçe, vatan, millet ve insan uğruna mücadelenizi veriyorsanız yolunuz bir şekilde açılıyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.