Muratpaşa'da 30 Ağustos coşkusu

MURATPAŞA Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümünü, Cumhuriyet Bayramı'nda Göksel konseri ile kutlayacak.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 16:26
Muratpaşa'da 30 Ağustos coşkusu

Muratpaşa Belediyesi, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 96'ncı yıl dönümünde de kutlama programı düzenleyecek. Muratpaşa Belediyesi, Zafer Bayramı'nın coşkusunu 30 Ağustos Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceği Göksel konseri ile yaşayacak. Göksel konseri saat 20.00'de başlayacak. Muratpaşa Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programını Cumhuriyet için Antalya Elele Platformu ile birlikte gerçekleştirecek.

30 Ağustos'un, tıpkı 30 Ağustos 1922'de olduğu gibi bir ve beraber olma idealinin ortaya konduğu gün olması gerektiğini söyleyen Başkan Ümit Uysal, tüm Antalyalıları Zafer Bayramı kutlamalarına davet etti. Milli bayramlarda, Antalya'nın tüm Türkiye'nin gıpta ile izlediği kutlamalara evsahipliği yaptığını belirten Uysal, "30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlamak için, her milli bayramımızda olduğu gibi yine özel bir program düzenliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin ve bağımsızlığımızın temeli olan 30 Ağustos'u hep birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda kutlayalım" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.