MURATPAŞA BELEDİYESİ’NDEN HURDA ARAÇ OPERASYONU

Çevre Kirliliği yaratan hurda araçlar Ermenek Hurda araç deposuna çekildi

06 Haziran 2014 Cuma 11:30
MURATPAŞA BELEDİYESİ’NDEN  HURDA ARAÇ OPERASYONU
10 araç depoya götürüldü
Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kent içerisinde terkedilmiş hurda araçlara yönelik operasyon düzenledi. Yol, park ve otoparklara bırakılan araçlara yönelik operasyon Eski Sanayi Sitesi’nden başladı. Eski Sanayi Sitesi çevresinde bulunan 10 Hurda araç Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kamyonlara yüklenerek Ermenek hurda araç deposuna çekildi. Muratpaşa Emniyet Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen Hurda araç operasyonunda 2 araçta haciz bulunması nedeniyle Emniyet otoparkına götürüldü.


Hurda araçların tamamı toplanacak
Kullanılamaz halde olan ve çevre kirliliğine yol açan araçlara yönelik operasyonların devam edeceğini belirten Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci, “Hurda araçlar kent içerisinde çevre kirliliği yaratıyordu ve vatandaşlarımızdan yoğun şikayet alıyorduk. Hurda araçlara yönelik duyurularımızı yaptık ve ardından araçları depomuza çektirdik. Muratpaşa sınırlarında bulunan tüm hurda araçları depomuzda toplayacağız. Araç sahiplerine Kabahatler Kanunu uyarınca para cezaları verilecek” dedi.

Son Güncelleme: 06.06.2014 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.