Muhtarlardan birlik mesajı

DÖŞEMEALTI Muhtarlar Derneği'nin yeni yönetimi, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti.

05 Ekim 2016 Çarşamba 11:21
Muhtarlardan birlik mesajı
Döşemealtı'nın 32 mahallesini temsil eden Döşemealtı Muhtarlar Derneği'nin yeni yönetimi, Döşemealtı Belediyesi'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mümin İnce ve yönetimini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Turgay Genç, geçmiş yönetimlere katkılarından dolayı teşekkür ederken yeni yönetimle de uyum içerisin de çalışacaklarına inandığını söyledi.

Sınırları itibariyle büyüyen ve Antalya'nın en büyük merkez ilçesi haline dönüşen Döşemealtı'nda birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapmak istediklerini bildire Dernek Başkanı Mümin İnce, "Öncelikle bizleri bu göreve layık gören herkese teşekkür ederim. Geçmiş yönetimlere de katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Amacımız tüm muhtar arkadaşlarımla birlikte Döşemealtı'nın geleceği için güzel işler yapmaktır" dedi.



"HEPİMİZİN ORTAK DÜŞÜNCESİ DÖŞEMEALTI"
Döşemealtı Belediyesi tüm muhtarlara bölgenin ve vatandaşların menfaatleri doğrultusunda ellerinden gelen desteği verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Turgay Genç de "Döşemealtı, Antalya'nın yeni yaşam ve yatırım merkezi, geleneklerimizi de unutmadan çağdaş ve modern kent olma yolunda hızla ilerliyoruz. Yaptığımız çalışmaların tamamında muhtarlarımızı 32 mahallemizin sesi olarak görüyoruz. Önceki dernek başkanımız Bekir Şimşek ve yönetimine ve emeği geçen tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim. Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.10.2016 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.