Mimar Sinan ilk konuklarını ağırladı

KEPEZ Belediyesi'nin en büyük yatırımlarından biri olan Mimar Sinan Kongre Merkezi, görkemli yapısı ile ilk konuklarını ağırladı. Antalya'nın en büyük kongre merkezi olan tesis, binlerce kişilik organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

07 Ekim 2016 Cuma 14:08
Mimar Sinan ilk konuklarını ağırladı
Kepez Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve 40 milyon lira yatırımla en büyük proje olan Mimar Sinan Kongre Merkezi, hizmete başladı. 19 bin 73 metrekare alana sahip tesis önemli bir kongreye ev sahipliği yaptı. Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlıklı Hayatı Teşvik ve Sağlık Politikaları Derneği işbirliğinde düzenlenen Fiziksel Aktivite Uygunluk Reçetesi Karnesi Liderlik Eğitimi Programı, binlerce kişinin katılımıyla Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.



Tesisin fuaye alanları karşılama ve molalar için hizmet verirken, sıra düzeninde 2 bin kişi kapasitesiyle Antalya'da adını listenin başına yazdıran büyük salonda gerçekleşen kongre yüzlerce öğretmen ve doktorun aynı anda eğitim aldığı bir nokta olarak hizmet sundu. Katılımcılar ve ev sahibi dernek ve kuruluşların oldukça rahat ve planlı hareket edebilmesine olanak sağlayan mimari yapısı, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nin konuklardan tam not almasını sağladı.

Düğün, fuar, seminer, konferans gibi çok farklı organizasyonlara cevap verecek nitelikte olan merkez, sağlıklı yaşam için eğitim alan binlerce katılımcının modern ve ferah bir ortamda bir arada olmasına olanak sundu. Kepez Belediyesi'nin kendi olanakları ile inşa ederek hizmete sunduğu en büyük bütçeli projesi, beş yıldızlı otel konforunda hizmet veren işletmesi ve hayranlık uyandıran dekorasyonu ile ilk büyük organizasyonuna ev sahipliği yaptı. 

Son Güncelleme: 07.10.2016 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.