Meltem Mahallesi'ne bitki parkı

MURATPAŞA Belediyesi, Meltem Mahallesi'nde Akdeniz'e özgü 40 farklı türde bitkinin yer alacağı 'Botanik Park' çalışmasını tamamladı.

29 Kasım 2016 Salı 15:15
Meltem Mahallesi'ne bitki parkı
Muratpaşa Belediyesi, Meltem Mahallesi'nde Toroslar Caddesi ve 3840 Sokak kesişimi, Emel Sevgi Taner İlköğretim Okulu'nun yanında bulunan alanda park çalışmalarını tamamladı. 5 bin 715 metrekare genişliğiyle nüfusu 15 bine yaklaşan Meltem Mahallesi'nin yeni rekreasyon alanı olacak. Park, aynı zamanda Akdeniz'e özgü birbirinden farklı bitkilere de ev sahipliği yapıyor. Botanik park olarak projelendirilen parkta Akdeniz'e özgü 40 farklı türde bitki yer alıyor. Bitki çeşitliliğiyle dikkati çeken parkta ayrıca çocuk oyun ve fitness alanları, yürüyüş yolları ve oturma grupları da yer alıyor. 

Son Güncelleme: 29.11.2016 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.