Manavgat'ta 'Sokakta Hayat Var' festivali

MANAVGAT'ın Atatürk ve Fevzi Paşa caddelerinde 7 gün sürecek 'Sokakta Hayat Var' festivali düzenlenecek.

09 Eylül 2016 Cuma 15:47
Manavgat'ta 'Sokakta Hayat Var' festivali
Manavgat Belediyesi, kentteki hareketliliği ve alışveriş canlılığını artırarak, esnafa can suyu olabilmek, turizme katkı sağlamak amacıyla 'Sokakta Hayat Var Festivali' düzenleyecek. Manavgat Belediyesi'nin çevre düzenlemesini bitirdiği Atatürk ve Fevzi Paşa caddelerinde 20-26 Eylül tarihlerinde yapılacak festival için hazırlıklar sürüyor. 20 Eylül'de açılış töreni ve kortej geçişiyle başlayacak festival, 26 Eylül akşamına kadar her yaştan ve her kesimden kişiye hitap edecek renkli ve eğlenceli etkinliklerle sürecek.

BİRBİRİNDEN SEVİLEN SANATÇILAR GELECEK
Festival süresince Zeynep Dizdar, Yeni Türkü, Erkam Aydar, Özgecan, Pop Rock ve Erkan Güleryüz gibi sevilen sanatçılar konser verecek. Festivalde sokak müzisyenleri, çocuk orkestraları konser verecek, sokak defileleri, sirk gösterileri, balon, dans, akrobasi ve bisiklet, heykel müzisyen, palyaço gösterileri yapılacak. Fotoğraf, karikatür ve el sanatları sergileri de sanatseverlere hitap edecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 'Sokakta Hayat Var' festivaliyle kente canlılık katmayı hedeflediklerini söyledi.

Son Güncelleme: 09.09.2016 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.