Manavgat'ta 5 bin kişilik iftar

MANAVGAT Belediyesi tarafından Ramazan ayının ilk gününde Atatürk Kültür Merkezi (AKM)önünde gerçekleştirilen iftar programına 5 bin kişi katıldı.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 09:21
 Manavgat'ta 5 bin kişilik iftar

 


Manavgat Belediyesi tarafından AKM önüne iftar çadırları kuruldu. Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve meclis üyeleri Ramazan ayının ilk iftarını vatandaşla birlikte yaptı. Başkan Sözen, vatandaşa yemek dağıttı. İftarın ardından AKM meydanında kurulan Ramazan şenlik alanında Ramazan eğlenceleri özellikle çocukların ilgisini çekti. Ramazan şenliklerinde sahneye çıkan palyaço, tiplemeler ve danslarıyla izleyicileri güldürdü. Semazen gösterisi ise ilgiyle izlendi. Şenliklerde 30 gün boyunca her akşam mini kulüp, palyaço, ortaoyunu, Karagöz-Hacivat, Türk gecesi gibi çeşitli etkinlikler devam edecek.



Manavgat halkının iftara ilgi göstermesinin kendilerinin memnun ettiğini anlatan Belediye Başkanı Sözen, "Manavgat merkezde olduğu gibi mahalleye dönüşen 9 beldemizde de birer gün iftar çadırlarımız kurulacak. Özellikle böyle özel ve kutsal günlerde bir arada olmanın, o havayı teneffüs etmenin ayrıcalığı bir başka. Böyle bir atmosferi de yaşamak bizleri de son derece mutlu ediyor. Tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor, bu ayın huzuru ve bereketini hep birlikte yaşamak için tüm halkımızı iftar çadırlarımıza davet ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 29.05.2017 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.