Manavgat Pazartesi Pazarı inşaatı devam ediyor

MANAVGAT Belediyesi tarafından yapımına başlanan Pazartesi Pazarı inşaatında çalışmalar devam ediyor.

06 Ekim 2016 Perşembe 17:45
Manavgat Pazartesi Pazarı inşaatı devam ediyor
Manavgat'ın en büyük iki pazarından biri olan ve turistlerin de yoğun şekilde ziyaret ettiği Pazartesi Pazarı'nı yenilemek amacıyla Manavgat Belediyesi tarafından başlatılan projede inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 10 bin metrekarelik pazar inşaatında 20 satış ünitesi, 8 zabıta müdürlüğü ofisi ve tuvaletler yer alıyor. Pazartesi Meydan Pazarı Projesi'yle bölgede yaşanan otopark sorununa da zemin kata yapılan 8 bin 500 metrekarelik otoparkla çözüm getirilmesi hedefleniyor. Otoparkta elektrikli araç şarj istasyonu ve oto yıkama da yer alıyor.
Başkan Şükrü Sözen, pazar alanı ve kent meydanın alt katında bulunan otoparkla bölgenin park problemini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyledi. 

Son Güncelleme: 06.10.2016 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.