Manavgat Belediyesi'nde bayramlaşma

MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcılılarıyla birlikte belediye birimlerini ziyaret ederek personelin bayramını tebrik etti.

09 Eylül 2016 Cuma 15:45
Manavgat Belediyesi'nde bayramlaşma
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye birimlerinde çalışan personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Şükrü Sözen, personeliyle bayramlaşma ziyaretlerine sabah erken saatlerde Fen İşleri şantiyesinde başladı. Başkan Sözen ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü, huzurevi, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, Boğaz Otel, hayvan barınağı, asfalt şantiyesi, belediye başkanlık binası, Atatürk Kültür Merkezi, Side ek hizmet binası, Belediye Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Başkan Sözen'e ziyaretlerinde belediye başkan yardımcıları da eşlik etti.

BAYRAM SEVGİYE VE HOŞGÖRÜYE VESİLE OLSUN
Huzurevi ziyaretinde büyüklerin de ellerini öperek bayramlarını kutlayan Başkan Sözen, personelleriyle bayramlaşırken, sevdikleri ve aileleriyle birlikte rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu. Başkan Şükrü Sözen, ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğini dile getirerek bu bayramın birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörüye vesile olmasını dilediğini söyledi.

MANAVGAT BELEDİYESİ BÜYÜDÜ
Babası ve dedesinin belediye başkanlıkları döneminde her bayramda çalışanlarla çalıştığı birimde bayramlaştığını kaydeden Başkan Sözen, "Ben de bu geleneği 7 yıldır özenle sürdürüyorum. Çalışanlarımız bizim için son derece önemli. O zamanlar belediye içinde birim sayısı azmış. Şimdi belediyemiz büyüdü, kent sınırlarını aştı. Her bir bölgede hizmet binalarımız, merkezlerimiz ve şantiyelerimiz mevcut. Ama biz atlamadan her çalışanımızın gönlünü alıyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 09.09.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.