Manavgat Belediyesi'nin et ve süt mağazası açıldı

MANAVGAT Belediyesi'nin vatandaşa et ve süt satışını yaptığı mağaza törenle açıldı.

08 Şubat 2020 Cumartesi 16:31
Manavgat Belediyesi'nin et ve süt mağazası açıldı

Aşağı Pazarcı Mahallesi'ndeki Kapalı Pazartesi Pazarı kompleksi içerisinde yer alan mağazanın açılışı İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı, oda başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.


Başkan Şükrü Sözen, kent halkına uygun fiyatlı ve sağlıklı et ve süt sunmak amacıyla seçim döneminde halka verdiği sözü tuttuğu için mutlu olduğunu söyledi. Sözen, "Mağazamızda halkımızın en çok ihtiyaç duyduğu et ve süt ürünlerinden olan dana kıyma, kuşbaşı, çiğ süt ve Toros kadınlarımızın kooperatifleşecek olan ürünlerinin satışını yapmaya başladık. Kar amacı gütmüyoruz. Önemli olan halkımızın sağlığı, güvenliği ve bütçesidir. Manavgat halkı her şeyin en iyisine layık. Manavgat halkına artı değer katacak her türlü projeyi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Mağazamız, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.