Mahalleliyi buluşturan sofra

Muratpaşa Belediyesi'nin büyük ilgi gören 'Oruç Açma Standı'ndan sonra mahallelerde de geniş katılımlı iftar sofraları kurulmaya başlandı.

11 Temmuz 2014 Cuma 14:08
Mahalleliyi buluşturan sofra
Sofranın ilki Yüksekalan Mahallesi'nde, ikincisi ise Etiler Mahallesi'nde açıldı. İftar sofrasına katılan Belediye Başkanı Ümit Uysal, davetli semt sakinlerine "Afiyet olsun" diyerek, yemek servisi yaptı. Başkan Uysal'a eşi Ümran Uysal da eşlik etti. Uysal çifti, oruçlarını mahalleliyle birlikte açtı.

Belediyenin iftar sofraları, Aydın Kanza Parkı, Sedir, Dutlubahçe, Deniz, Soğuksu, Bayındır, Demircikara ve Yenimahalle semtlerinde de kurulacak. İftar sofrasının önemine değinen Başkan Ümit Uysal, "Sofrada halkımız birlik ve beraberlik içinde oruç açıyor, tanışıyor, kaynaşıyor, hoş sohbetler ediyor" dedi. Uysal, belediyenin sosyal projeleri arasında yer alan aş evinden her gün üç çeşit yemek dağıtımının aralıksız sürdüğünü de sözlerine ekledi. 

Son Güncelleme: 11.07.2014 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.