Kurdeleyi Türel kesti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir alışveriş merkezinde eğlence merkezinin açılış kurdelesini kesti. Türel, burada kendisine ilgi gösteren çocukları sevip fotoğraf çektirdi.

24 Temmuz 2014 Perşembe 16:01
Kurdeleyi Türel kesti
Menderes Türel, Mark Antalya Alışveriş Merkezi'nde hizmete giren 'Ops! Play Kids' adlı eğlence merkezinin açılışına katıldı. 'Antalya'nın en büyük eğlence merkezi' sloganıyla açılışı yapılan merkezin kurdelesini Türel ve beraberindekiler kesti. Türel, daha sonra eğlence merkezini gezerek, burada kendisine ilgi gösteren çocuklarla fotoğraf çektirdi. Merkezde yer alan paintball alanına giren Türel, kendisine gösterilen oyuncak lazer silahı incelerken “Biz silahtan değil, barıştan yanayız" dedi. Türel, merkezde basketbol potasına atış yaptı.

Antalya'da çocukların kapalı alanda vakit geçirebileceği yerlerin azlığına dikkate çeken Türel, merkezin çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği güzel bir yer olduğunu ifade etti. Alışveriş merkezinin eksi ikinci katında açılan eğlence merkezinde lazer silahlı paintbal alanının yanı sıra, 50 civarında simülasyon oyuncak, küçük yaş grubu çocuklar için oyun alanı yer alıyor. 

Son Güncelleme: 24.07.2014 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.