Kumlucalı muhtarlara bisiklet

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde muhtarlara bisiklet dağıtıldı.

02 Şubat 2017 Perşembe 10:22
Kumlucalı muhtarlara bisiklet
Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu işbirliğinde toplumun fazla kilolarla mücadele konusunda bilgi düzeyini artırmak, yeterli ve dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazanmasını teşvik etmek amacıyla yürütülen proje kapsamında Kumlucalı muhtarlara bisiklet dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi Kumluca Hizmet Binası önünde düzenlenen törenle muhtarlar bisikletlerini aldı.

Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, "Dünyada insanlar son yıllarda kilo problemiyle yüz yüze kalmıştır. İnsanların günlük hayatlarında en çok mücadele ettikleri sorun kiloların verilmesi konusudur. Çünkü birçok hastalığı tetikleyen unsurun kilo problemi olduğu görülmektedir. Bu problemin çözülmesindeki en önemli adım spor olarak kabul edilmiştir. İş hayatının getirdiği yoğunluk ve stres maalesef insanları spordan uzaklaştırmıştır. Bu konuya dikkati çekmek ve bilinç oluşturmak için Antalya Büyükşehir Belediye'miz ve Halk Sağlığı Kurumu işbirliğinde mahallelerimizin temsilcileri konumunda olan muhtarlarımıza Başkanımız Menderes Türel'in talimatı ile bisiklet dağıtımı yapılmaktadır. Toplumun gözü önünde olan muhtarlarımız bu kilo probleminin çözümünde vatandaşımıza en iyi örnek olacak kişilerdir. Kiloların en belirgin nedeni stresli ve hareketsiz hayat biçimidir. Muhtarlarımız vatandaşımızın sorunlarını çözmek için hareket ederken bu bisikletleri kullanacak. Bu sayede hayatlarına hareketlilik kazandıracak" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 02.02.2017 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.