KUMLUCA'DA 15 BİN KİŞİLİK İFTAR

Kumluca Belediyesi, Antalya protokolünün de katıldığı yaklaşık 15 bin kişilik geleneksel Kadir Gecesi iftar yemeği düzenledi.

24 Temmuz 2014 Perşembe 11:49
KUMLUCA'DA 15 BİN KİŞİLİK İFTAR
 Orhan Günay Parkı'nda düzenlenen iftara Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Ak Partili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca Kaymakam Canan Hançer Baştürk, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Antalya il Müftüsü Osman Artan ile yerel yetkililer ve vatandaşlar katıldı. Maliyeti Kumlucalı hayırseverler tarafından karşılanan geleneksel Kadir Gecesi iftar yemeğinde, izdiham nedeniyle masalarda yer bulamayan bazı vatandaşlar ayakta iftar açtı. Yemek öncesi Kur'an-ı Kerim okundu, ilahiler seslendirildi, dualar edildi.

Antalya Valisi Öztürk, iftar organizasyonlarının toplumun her kesiminden binlerce insanı bir araya getirdiğini hatırlatarak, "Ben Kumluca'da Kadir Gecesi'nde düzenlenen bu etkinliğe ikinci kez katılıyorum. Böyle bir manevi havayı hep birlikte yaşamak bizim için de büyük bir mutluluk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


TÜREL: FİLİSTİN İÇİN DUA EDİYORUZ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de iftar sonrası yaptığı konuşmada, dünyanın her zamankinden daha çok huzura ve mutluluğa ihtiyacı olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Bizler burada huzurlu ve mutlu bir şekilde iftarlarımızı yaparken, başta Filistin'de yaşayan kardeşlerimiz olmak üzere dünyanın birçok yerinde yaşayan Müslüman kardeşlerimiz maalesef zalimlerin zulmü altında perişan vaziyetteler. Allah'tan bu kutlu gecede dileğimiz, bu zulmün bir an önce sona ermesi ve orada yaşayan kardeşlerimizin de huzura kavuşması."

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, maliyeti Kumlucalı hayırseverler tarafından karşılanan Kadir Gecesi iftar yemeğinin ilçe için vazgeçilmez bir gelenek haline geldiğini ve katılımın her yıl arttığını kaydetti.

Son Güncelleme: 24.07.2014 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.