KUMBEK eğitimleri ekimde başlayacak

KUMLUCA Belediyesi Eğitim Kurs Merkezi'nde (KUMBEK) üniversite, KPSS ve açık öğretim kursları ekim ayında başlayacak.

28 Eylül 2016 Çarşamba 13:04
KUMBEK eğitimleri ekimde başlayacak
Kumluca Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında 2016- 2017 eğitim öğretim döneminde üniversite, KPSS, açık öğretim okulları ve açık öğretim fakülteleri için hazırlık kursları düzenlemesi amacıyla protokol imzalanmasının ardından, kurslara katılacak öğrencilerin kayıtları alınmaya başladı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, kursların açılacağı Kumluca Belediyesi'ne ait, daha önce Kumluca Meslek Yüksekokulu tarafından kullanılan KUMBEK binasında incelemede bulunarak öğrencilerle sohbet etti.


Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak her zaman eğitim konusunda üzerlerine düşen desteği sağladıklarını ve sağlamaya da devam edeceklerini belirterek, yapılan çalışmanın Kumluca ve çevresinde yaşayan tüm öğrencilere faydalı olacağını ümit ettiğini söyledi. Özel dersanelerin kapatılmasının ardından üniversite, KPSS, açık öğretim okulları ve açık öğretim fakültelerine hazırlanan öğrencilerin eğitim alacakları eğitim kurumlarına ihtiyaç duyulduğunu aktaran Başkan Çetinkaya, "Kumluca Belediyesi olarak öğrencilerimizin eğitimi konusunda elimizden gelen desteği vereceğiz. Öğrencilerimizden beklentimiz ise bizim bu desteğimizi boşa çıkartmamaları. Bu sizler için bir fırsattır, bu fırsatları iyi değerlendirin" dedi. 

Son Güncelleme: 28.09.2016 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.