Konyaaltı'nda personele ilkyardım eğitimi

KONYAALTI Belediyesi çalışanlarına yönelik, Türkiye Kızılay Derneği Antalya Şubesi'nce temel sağlık teknikleri konusunda eğitim verdi.

16 Mayıs 2017 Salı 11:34
Konyaaltı'nda personele ilkyardım eğitimi
Konyaaltı Belediyesi, personelini ilkyardım eğitim programıyla sertifikalandırdı. Türkiye Kızılay Derneği işbirliğiyle yürütülen ilk yardım eğitim programı ile belediye personeli; hem teorik hem de uygulamalı anlatımlarla temel sağlık teknikleri konusunda bilgilendirildi. Eğitim programında gerektiğinde hayat kurtarabilecek ilk yardım bilgisi verildi.
İlkyardım bilgisine sahip olmanın hiç olmadık bir zamanda hayati önem taşıyabileceğine işaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu düşünceyle belediye personelini iki gün süren ilkyardım eğitim programıyla sertifikalandırmak istediklerini söyledi. Başkan Böcek, "Maalesef birçok insan ilkyardım konusunda yeterli bilgiye sahip değil. Bazen bilinçsizce yapılan bir müdahale telafisi mümkün olmayacak sonuçlara yol açabilir. İlkyardım yerinde ve zamanında yapılırsa hayat kurtarır. Verilen bu kursla, çalışanlarımız ilkyardım konusunda bilgi sahibi oldu" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 16.05.2017 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.