Konyaaltı'nda ağaç budama çalışması

KONYAALTI Belediyesi tarafından başlatılan ağaç bakım ve budama çalışmaları Uncalı Mahallesi'nde devam ediyor.

20 Ocak 2017 Cuma 15:23
Konyaaltı'nda ağaç budama çalışması
Konyaaltı Belediyesi park-bahçe, yeşil alan ve refüjlerde bulunan ağaç ve çeşitli bitkilerin sağlıklı bir biçimde büyüyüp gelişmesi için bakım, budama ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Ağaçların gelişimlerini kuvvetlendirip çiçeklenmenin miktar ve kalitesini yükseltmek için gerçekleştirilen budama işlemiyle; elektrik tellerine uzanan, araç ve vatandaşların geçişini engelleyen dalların oluşturduğu tehlikenin de önüne geçiliyor.

Konyaaltı'nın kış aylarında da rengarenk olduğuna dikkati çeken Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Ekiplerimiz park, bahçe, yeşil alan ve refüjlerde kışlık bakım çalışmalarına devam ediyorlar. Özellikle kuruyan ağaç dallarını budayan ve yeni fidan dikimi yapan ekipler, kaldırım ve sokakları da süpürerek genel temizlik yapıyor" diye konuştu. Geçen yıl park ve meydanlara bin 800 ağaç dikimi yaptıklarını dile getiren Muhittin Böcek, Konyaaltı'nın yeşil dokusunu yaz-kış koruduklarını ve her geçen yıl yeşil alan miktarını artırdıklarını söyledi. 

Son Güncelleme: 20.01.2017 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.