Konyaaltı'nın kare ası tamamlandı

KONYAALTI Belediyesi'nde 4 başkan yardımcısı tamamlandı. Yardımcıların üçü Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in il başkanlığı dönemindeki yardımcılarından oluştu.

06 Mayıs 2019 Pazartesi 11:58
Konyaaltı'nın kare ası tamamlandı

31 Mart'ta ilk kez girdiği seçimlerde oyların yaklaşık yüzde 67'sini alarak Antalya'da en fazla oy oranıyla Konyaaltı'na belediye başkanı olan Semih Esen, 4 başkan yardımcısını netleştirdi. Semih Esen göreve geldiğinde, CHP'nin il başkanıyken yardımcıları olan Şevket Korkut ve Tuba Erke Bostan'ı başkan yardımcısı olarak atadı. Esen'in üçüncü yardımcısı da Mustafa Akaydın döneminde Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreter yardımcılığı görevini üstlenen Ali Özkayacan oldu. Türel döneminde farklı ilçelerde görevlendirilen Özkayacan, son dönemde Büyükşehir Belediyesi'nin Kızıllı'daki Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde duruyordu.

Konyaaltı'nın dördüncü ve son başkan yardımcısı da yine Esen'in il başkanlığındaki yakın çalışma ekibinde olan Muammer Saygılı. Saygılı, aynı zamanda Antalya Veteriner Hekimler Odası'nın başkanlığını yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.